OM RYKAFFE

RYKAFFE er et lokalt kaffemærke hørende til i hjertet af Søhøjlandet, nærmere betegnet i byen Ry som ligger med Himmelbjerget i sin baghave. Vi satser på at tilbyde kaffe af høj kvalitet, og bestiller kun de bedste kaffer fra økologiske og Fairtrade godkendte steder. Vi sælger vores kaffer i butikker i Ry og omegn, såsom Kvickly Ry, Superbrugsen Ry, Gl. Rye Brugs, og specialbutikkerne Kandis og Charcutery, mm.

HISTORIEN OM RYKAFFE

RYKAFFE er startet i 2022,  af den dengang kun 14 år gamle Wilhelm Tranberg Rasmussen fra Ry, som manglede et fritidsjob, men som desværre ikke kunne finde noget i byen. Han lærte derfor at riste kaffe i sine forældres komfur, og byggede derpå en webshop hvor man kunne bestille hans kaffe. Han ristede løs, og leverede klimavenligt på sin cykel. 

Der kom dog hurtigt lidt for meget røg i køkkenet derhjemme, så det var på tide at finde andre rammer til ristningen. Det lokale bryghus RYBRYG, ville gerne ind i kaffebranchen, og de kontaktede Wilhelm, og spurgte om ikke han ville flytte ristningen op i deres hus ved Siim Mose, Det blev starten på et længere samarbejde mellem Wilhelm og Keld Guldhammer, og de to fik bygget en helt ny hjemmeside, og lavet et flot design til RYKAFFE poserne, mm. og spillet masser af skak indimellem. Man kan nu finde de flotte RYKAFFE poser i de lokale butikker i området.

I 2024 besluttede Wilhelm at hellige sig sin uddannelse – International Baccalaureate i Ikast, og sine aktiviteter i ATU (Akademiet for talentfulde unge)

Vi takker Wilhelm for hans indsats for at give Ry sit eget kaffemærke, og ønsker ham alt det bedste fremover.

Os i RYBRYG tager udfordringen op, og vil fremover videreudvikle og sælge RYKAFFE efter bedste evne.

Kafferisteri i Ry
RYBRYG bryghus, bryggeri, kafferisteri, kaffe, specialøl